Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 3. desember 2013

Sauen Shaun?..eller en lignende variant ihvertfall. Idag har jeg testet ut en glitrende og litt smårar sau på en genser til Anton. Jeg venter på mer vinyl fra Sydilla derfor ble det glitrende krøller på denne sauen. 
Mønster på genser er fra boka jeg har laget- Heilt spesiell og Jubel. Sauen er en blanding av to sauer kjøpt på Silhoette cameo som jeg har endret litt på selv. 


Litt coverpynt må til! 

2 kommentarer:

Sissel sa...

Herlig fårete genser :)

rockefår sa...

Sauer rocker! Hilsen rockefår;-)