Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 27. november 2013

Luer i lange baner!

Jeg har såvidt fått testet min mye Silhouette cameo maskin og først ut var luer med reflexnavn i front. Annika er først ut som vanlig : 

Her er bilde med blitz - veldig god reflex og den er godkjent klasse 2 som det heter: 

Og etter å ha testet i vask og bruk så var det bare å brette opp ermene og starte på bestillinger. Ønsker du en lignende lue koster de 350 kroner pr stk. Jeg har også  vinyl med farger, glitter, sort osv , og man kan lage hva man vil av symboler og tegninger- hjerter, sommerfugler, lastebiler, sauer osv. Jeg har også testet ett sommerfugltrykk i hvit glittervinyl på en topp til Annika : 


Ingen kommentarer: