Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 15. desember 2013

Luer uten navn-

.. det går også ann;) 
Diskusjoner hvor vidt det er smart å ha barns navn trykket på luen deres er like aktuel idag som på 80-tallet da jeg hadde lue med "Kristin" på. Jeg har snakket med min datter ang. dette slik at hun ikke blir lurt av ukjente hun tror kjenner henne fordi de vet navnet hennes, og jeg lar det være opp til hver enkelt som foreldre å se an om de syns en navnelue er bra for deres eget barn. Her spiller flere ting en rolle, hvor man bor og hvordan hvert barn er som person f.eks. 

Men- for dere som syns refleks på lua er lurt og ikke ønsker å ha barnets navn på så  du selvsagt velge ett motiv istedetfor. Deg kan være hva som helst, en sommerfugl, ugle, fugler, blomster osv. 
Her er en stilig med flaggermus jeg laget til Anton : 

Ingen kommentarer: