Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 6. mai 2013

Litt bestillinger unnagjort.

Her er de siste plaggene jeg har sydd. Sist uke var jeg innom Textart på Klepp og fikk med meg en stor pose deilige stoffer. Dere som ikke bor på disse kanter kan selvsagt bestille fra nettbutikken hennes. Nye stoffer inn betyr gamle stoffer ut så nå har jeg ryddet litt i skapene og solgt unna litt godbiter som dessverre bare samlet støv hos meg.
Mai er en travel måned med bursdagsfeiring og nasjonaldag. I tillegg blir det Oslotur i slutten av måneden for de siste bilder til boka vår.

Først ut er en heldrakt i str 92 i herlig hjortestoff fra Sydilla. Mitt vanlige mønster som selvsagt kommer i boken..;)
Fine kanter med covermaskin pynter opp.


Genser også i hjortestoff bare i grå fargestilling. Her har jeg testet ut Textart sin jersey å kante med. Det er litt mer arbeid å kante med jersey for man må passe på at stoffet mates jevnt, men det gikk fint da jeg bare var litt obs på dette. Veldig greit å ha noe annet å kante med enn bare Hilco interlock for der mangler det mange farger.


Splitten i halsen har jeg blitt veldig glad i. Den finner du også i boka vår "Heilt spesiell og Jubel" som kommer ut i September.
 
Lue og pannebånd med stoffer fra Fabelblå og Textart/Sydilla
 
..og da måtte Anton ha lignende pannebånd..
 
Sett på bestilling til en liten Sune på 3 år. Stoffer fra Fabelblå og Sydilla.
 
 
 
 
 

8 kommentarer:

Lykke sa...

Mye lekkert! Falt spes. for det siste settet :wow:

Anonym sa...

Hej
Du laver nogle rigtig flotte ting. Jeg har selv en Janome Cover Pro maskine, men må vist øve mig, for at få så flotte kanter :o)
Når jeres bob udkommer, sælges den så også til Danmark?

Heilt spesiell sa...

Anonym: Tusen takk. Ja det er bare å øve seg- vi krangler innimellomcover pro maskinen og jeg, den er riktig lunefull men oftest går det bra.
Boken selges først på norsk så får vi se etter hvert om det er så stor interesse for den at det blir aktuelt å gi den ut på dansk og svensk. Men du forstår kanskje norsk såpass bra at du kan få deg en norsk variant? Det er gode bildeforklaringer i boka.

Tusen takk, Lykke!!

Ninne sa...

Mye fint som alltid fra deg. Det siste settet var veldig fint.
Gleder meg virkelig til boka deres kommer.

MinaMirakel sa...

Sååå fina kläder som vanligt, gillar dina kantningar.
Hur proffsiga som helst:)/Åsa

Silje sa...

Blir like fasinert hver gang du legger ut nye plagg. Du er helt rå!!! Gleder meg virkelig til boken kommer!!

Magnhild sa...

Å, som jeg gleder meg til boken kommer! Liker så godt disse heldressene dine! Tenker å lage noen sånne til poden min. Vet dere hvor boken kommer til å bli solgt? Hvilke type bokhandler eller nettbutikk? =)

Heilt spesiell sa...

Magnhild: Regner med etterspørsel avgjør hvilke bokhandlere som tar inn boka vår. Om du vil så kan du også forhåndsbestille fra Gyldendal, evt kjøpe den av meg ved å sende meg en mail:)