Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 25. april 2013

Siste ut i April;)

Dagene flyr og tenk snart er vi i mai måned. Deilig- men nå kan tiden godt stoppe opp litt for den aller beste tiden pleier vi å ha i mai syns jeg.
Vi jobber mye med boken om dagene, sjekker mønster, leser korrektur og passer på at alt som skal med er på plass. Det er jammen mye å holde styr på. Vi har ikke akkurat begrenset oss heller med tanke på hvor mange modeller vi har med... - det er jo så mye vi har lyst å vise frem.

Innimellom blir det alikevel tid til litt bestillinger og her er det siste jeg har sydd. Stoffene kommer fra Textart, Sydilla og Fabelblå. Knapper pynter opp og er fra Lykkedragen.

Sett til Anton i størrelse 104- jepp, stor gutt.. Forøvrig skikkelig greit å prestere å snu stoffet på hodet når jeg klipper..heldigvis syns det ikke så godt og poden er uansett happy.
 
 
 
 


9 kommentarer:

Shamu sa...

Som alltid helt nydelige klær fra deg! :-))

Elisabeth sa...

Veldig flotte klær, og jeg likte spesielt godt den blå buksen. Det var liksom noe ekstra med de lommene!

Gleder meg fortsatt til bok :-)

Sissel B sa...

Kjempefine klær du har laget. Gleder meg masse til boka deres kommer ut.

sjeroks sa...

Åhhh, Tusen tusen milliona takk for den nydelige heldressen:D
Den er HEILTPERFEKT:D digge den:D
Å den kom jo superraskt:D
(var vel egentlig kot i går, men da glemte jeg å hente posten gitt)

Gleder meg til lion vokser inn i den:D


Å enig i at jeg gleder meg dødsmasse til boken kommer:D

Ingvil sa...

TUSEN Millioner takk for de to flotte genserne du har sydd:):):) Du er så flink å kombinere mønster, print og farger. Jeg må nok bestill mer av deg.. og du hadde rett. Den minste str ville vært litt "slim" for hermann :) Men den ville nok passet ei lita stund. Men liker gjerne at hjemlaga klær varer en stund. Jeg fikk to stk gudsønner på besøk fra Oslo -- så da ble genserne presanger til dem. Gjett om de ble glade!!!

GullKorn - hjemmelagde barneklær sa...

Hei! så fin detalj i halsen på overdelene:) Du er flink!

MinaMirakel sa...

Sååå fina tröjor, helt underbara!/Åsa

Annwes sa...

Eg såg bileta fyrst og las teksten etterpå. La ikkje merke til at stoffet var opp ned, eg! (Dessutan er det vel ikkje opp og ned i rommet? ;-) Kjempestilig tøy, og stilig med den kvite stripa på lommene på buksa!

GullKorn - hjemmelagde barneklær sa...

Kjempe mye fint Spesiell:)) du er flink!