Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 3. juni 2013

Sniktitt på boka vår!

Nå er det lenge siden dere har fått sett glimt fra boka jeg og Ane (Jubel) lager. Her skal dere få se litt av hva boken vår kommer til å inneholde. Vi har ikke mindre enn 60 modeller i boka så dette er kun en liten brøkdel av hva vi har laget.
Sist helg var vi i Oslo og tok bilder av alle sommerplaggene våre. Heldigvis var værgudene på vår side og vi kunne ta flotte bilder av barn som lekte og plasket i vannkanten.
Nå er det kun de siste rundene med korrektur som gjenstår. Denne uken får vi boken fra designeren vår og da må vi sjekke nøye at alle punkter er med.
Vi er heldige som jobber med fantastisk flinke folk, fotograf May Brit Langhelle, designer Ingunn Cecilie Jensen og ikke minst redaktøren vår Ann Kristin Nas Gjerde.
Det vi har sett av boken så langt er over all forventning, og dere som venter på boken kan trygt glede dere til september!
Dersom du vil forhåndsbestille boken kan dette gjøres hos Gyldendal.no.

Først ut er Mina i en kåpe, perfekt til høsten:
 
 
Hermine danser på steinene i dette settet:
 
 
Annika og Mathilde er reiseklar:
 
Og her har vi  Bastian i sin overall:

 

Ps: Jeg har ryddet i ferdigsydde klær og lagt ut alt til en rimelig pris på facebooksiden min Heilt spesiell/Kristin Thorsnes. Dersom du er intr er det bare å be om å bli medlem så skal jeg legge deg til.

 
 
 

9 kommentarer:

Hegeslilleboble sa...

Flotte bilder! Gleder meg til å se hele boka!

Shamu sa...

Dere lager de aller kuleste klær, og er definitivt landets beste designere. Fytti grisen for noen flotte klær og flotte bilder på vakre barn. Vær stolte! Jeg skal definitivt kjøpe boka. :D

Anonym sa...

Såååååå fint =) Gleder meg vanvittig til boka kjem ut. Rålekre klær.
Spent på å sjå resten=) Dåke er super flinke =)

Elisabeth sa...

WOW! Så mye flott! *Sommerfugler i magen*

Anonym sa...

Så mye fint!!!

Eline:-)

Manja sa...

Så flotte klær! Gleder meg veldig til boka kommer ut!

BirjitB sa...

Ser ut til å bli ei kjempe bra sybok, gleder meg til å kjøpe den i september!:-)

rockefår sa...

Så masse fint og flotte bilder av skjønne unger i kule klær!

Flinke er dere!

Anonym sa...

Herlig, herlig, herlig! :)
Gleder meg :)