Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 15. april 2013

Gensere

I dag har jeg sydd hver sin genser til Annika og Anton. Jeg har masse stoffer hjemme men av en eller annen grunn har jeg lyst på noe nytt... ;) Men siden turen går til Sverige i juni har jeg bestemt kjøpestopp frem til da. Tenk om jeg plutselig er innom Jofotex? Da må man jo ha god plass i hyllene til man kommer hjem;)
Uansett først ut er genseren til Annika. Slim-fit raglangenser i str 128. Sydd av Gekko sitt zigzag stoff og ett prikkete stoff jeg har fått av mor en gang de var på ferie. Kantet med interlock fra Sydilla ble den riktig så fresh. Knappene er selvsagt fra Lykkedragen og er virkelig prikken over i èn.
 
 
 
 
 
Neste er en genser til Anton sydd av Fabelblå sitt herlige stjernestoff. Kantet med turkis (Min yndlingskombinasjon). Denne er også slim-fit og str 104. Knapper fra Lykkedragen.
 
 
 
 
 
 
 

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Endelig noen bilder fra deg igjen! Kjekke stoff- og fargekombinasjoner som alltid.

Cecilie sa...

Ååå så fine! Fekk nesten litt lyst å sy igjen ;)

Hegeslilleboble sa...

Så fine! Kjekt med rødt til Anton, han passer det kjempegodt:).