Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 13. juni 2012

Perfeksjonere mønster..

Jeg blir nesten aldri ferdig med å forbedre mønsterne mine. Litt mer innsving, kortere lengde, mer puff i armen, mindre halsåpning, mer firkanta halsåpning.. osv osv. Denne kjolen er nok en endret variant. Litt mer puff nederst på armene og så har jeg laget den nederste linja helt rett. Somregel buer jeg den litt men forandring fryder- så får vi se hvordan den blir mottatt. Egentlig str 122 men tror jeg har bommet litt lengdemessig så da er det nok enten tunika eller nattkjole til Annika.
Stoffet er fra Gekko og det er skikkelig stygg/kult i fargesammensetningen. For å gjøre det enda mer komplett klinket jeg til med babyrosa til- det ble stilig syns jeg og så håper jeg at det lille rosa gjør at den faller ismak hos Annika;)


For å få rynk før jeg kantet skrudde jeg bare diffen helt opp på overlocken-genialt enkelt!


Så ett actionbilde av go`gutten i sin nye heldrakt.
4 kommentarer:

Gro sa...

Jeg laget min første T-shirtkjole for et par dager siden. Har ikke fått prøvd den på ennå. Vet den er litt kort, og når jeg ser på kjolen din burde jeg kanskje laget den litt bredere nede.

Kjolen din ser kjempefin ut! Jeg liker litt sære farger. :-). Noe av det fine med hjemmesydde klær er jo det å få noe som ikke alle har!

Koselig livebilde. :-)

Anemone.made sa...

hei
Synes kjolen ble skikkelig knæsj! Og actionbildet er fantastisk. Ser han har samme leke som min 10 mnd gutt!

Elisabeth sa...

Skjønne alle tre - kjole, heldress og gutt :-)

arnhildliseth sa...

Likte kjempegodt fargekombinasjonene, spesielt på kjolen!