Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 11. juni 2012

Heldrakt, kjole og noen luer.

Først ut er en heldrakt til Anton. Denne er størrelse 98- huhei hvor det går! Og stoffet er verdens beste kvalitet og kommer fra Jofotex. Det er så mykt og utrolig god strekk, itillegg holder det seg fint vask etter vask.


Knallskjønne farger sammen:

En kjole på bestilling i str 122. Herlig frotte fra Jnydesign. Frotteèn er nokså tynn og stretchy så det er ikke så enkelt å få kantene jevnt, men til gjengjeld er det jo herlig mykt å ha på og heller ikke for varmt en sommerdag. (450 kroner)

På hodet, men her ser dere knapper fra Lykkedragen:

Noen luer i str 3-6 måneder. Begge i stoffer fra Jnydesign.Disse er til salgs 250 pr stk.


Ingen kommentarer: