Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 2. juni 2012

Mer i samme gata;)

To sett, første er til Anton og det andre er til kusina hans. På Anton sitt sett har jeg brukt en rest stretchfrotte fra Jnydesign. Jeg hadde akkurat nok til dette settet og det er så god følelse. Striper i siden ble det på shortsen, alltid gøy med en liten forandring.I det siste har jeg kantet med 42mm kantebåndsapparat og kjedesøm. Genialt for den sømmen blir det mye mindre kluss med og så syns jeg det blir veldig fint. 

Her er settet til lille kusinen. Håper det blir varmt snart slik at vi får brukt setta. 
Stoffet er tegnet av Johanna Ahlard men jeg husker ikke hvor jeg kjøpte det. 


7 kommentarer:

Maja sa...

Så flotte sett. Må teste ut den kjedesømmen, ser jo superfint ut. :)

MinaMirakel sa...

Sååå fina, diggar molnen!/Åsa

Sandra sa...

Vilka fina sommarset!

Løvebrøl og Apestreker sa...

Så herlige sommerklær, både i dette innlegget og flere av de andre innleggene! Tror jammen jeg må prøve å kante med kjedesøm jeg også, for jeg sliter med å få til fin coversøm med min huskylock s25. Men blir det ikke tykt når du bretter 4 ganger?

Annwes sa...

Kjempeflotte klede! Sy-nerden meg blir litt lei seg når eg høyrer om folk som slit med at Coverpro-maskina ikkje fungerer bra, men godt i allefall at du har funne eit alternativ :-)

I en Sving sa...

Så stilige sett :) Nå er det bare å vente på at sola gir oss litt varme og deilige sommerdager :)

Ha en koselig søndag :)

Anemone.made sa...

Hei! Kjedesømmen ble jo helt superfin jo!