Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 31. mai 2012

Actionbilder

Ønsker om actionbilder og her kommer bilde av Annika i sitt sett. Akkurat passe. Hun er 6 år og bruker vel mest str 122. Dette er sydd i str 116.
5 kommentarer:

Gekko sa...

Så herlig!! Hun ser så glad ut! :-) Tror ikke jeg tør å vise dette bildet til jentungen her i huset, da går hun nok i taket! :-p

Håndlaget av InaPina sa...

Tusen takk for actionbilde, nydelig fasong på klærne.
C

Hegeslilleboble sa...

Herligherlig!!

Anemone.made sa...

Kjempeflott sett! Gøye å se actionbilder av plaggene! Et lite spr - har du brukt kantbåndsapparatet på coverproen - og kun 1 nål? Kantbånda var veldig "små" og fine!!

Anita Cecilie sa...

Like like like :)