Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 3. juni 2012

Opp med handa...

...de som husker disse kaninene med lengsel!! Da jeg startet å sy i 2008 var dette stoffet fra Jnydesign nesten det eneste spreke innen barnestoffer i stretch. Jeg var litt for "sen" i min sykariere til å kjøpe dette stoffet men Jny kom med flere farger og etterhvert kom også skyer i ulike varianter og nå har vi en hel haug med deilige stoffer å boltre oss i. Jofotex var jo også tidlig ute med sine herlige ugler og elefanter og de får man heldigvis kjøpt enda. Dette stoffet derimot er det ikke lett å få tak i nå. Jeg byttet det til meg inne på Sykroken og idag fikk det bli til ett sommersett til Anton. Det var ikke noen stor bit med stoff derfor fikk jeg prøve å utnytte det best mulig og her er resultatet. Mixet med Hilco interlock fra Sydilla.


4 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Så härligt nostalgiskt!/Åsa

Maja sa...

Snasent. Har bytta til meg litt av Martemor jeg også, og det skal brukes med andakt. ;)

Anemone.made sa...

Herlig! Flott fasong!

Anonym sa...

Kjøpte dette i grønt hos Cetho design

Super masse fint du lager!!! Må få deg facebook side, så når du ut til mange fler!!!

May Oddny Gausel Njærheim