Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 6. mai 2012

Litt av hvert.

Siste tiden har jeg brukt på å ligge paddeflat på gulvet og skalere mønster. Ikke drømmejobben men veldig ok å få favorittmønstrene i alle størrelser. Jeg er langt fra ferdig og har bare såvidt begynt men slikt tar tid så jeg har jobb med det lenge enda.
Siden det er mye kjekkere å sy så unner jeg meg litt sytid innimellom mønstertegningen.
Først ut er en nattkjole eller sommerkjole om du vil. Her har jeg brukt to av Gekko . De matcher så perfekt at jeg trengte ingen flere stoffer. Baksiden er lik armene og for å sammenføye og få helhet ble det brune kanter. Str 122.


Fra Textart har jeg kjøpt en haug med herlige stoffer nettopp. Jeg gleder meg vilt til å sy av stoffene og ett av de har jeg alt testet ut. En genser til Anton og en lue på bestilling av bondegårdstoffet. 8 kommentarer:

Sandra sa...

Fina kläder!
Roligt att ha olikfärgade stycken i klänningen.

BirjitB sa...

Så fine klede, trur eg må kjøpe litt av det bondegård stoffet!:)

Hegeslilleboble sa...

Herlige klær og stoffer :). Kos deg med tegninga videre :).

BoHo sa...

Så flott kjole og genser. Eg var innom Textart på lørdag, og kjøpte faktisk det bondegårdstoffet. Tenkte å sy ein kjole til dottera. Ha ei flott veke!

HobbyMegHer sa...

Så kjempeflotte klær!
Digger stoffene. :D

Retro Elephant sa...

Jättefin!

//Lina

stjerneglass sa...

Tenk at du har sydd alt dette her, Kristin! Du er jo bare så god! :) Herrejemini!

Zopp Design sa...

Så masse flott :)

Vi har et kjempestort SommerBloggLotteri på gang. Kom innom oss og bli med da vel :)

Ha en solrik og deilig helg.