Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 26. april 2012

5 års gave

En kamerat av Annika ble 5 år 1.april og da hadde vi med denne genseren i gave. Stoffer fra Danmark- min mor shoppa for meg da de var på ferie sist sommer. Veldig gøy og ikke minst spennende å se hva hun hadde fått med seg hjem- det var noen kilo stoffer gitt;)
Størrelse 122 er denne slik at bursdagsbarnet kan ha den en stund.
5 kommentarer:

Lykke sa...

Lekker genser! Er svak for apekattene, synd gutta mine har blitt så store :sukk:

Kort og Søm sa...

Kjempe fin! :O)

Hegeslilleboble sa...

Den har falt veldig i smak! Er brukt supermye allerede:)

Nita sa...

Kjempe fin genser og kjempe fine stoffer :o) Har du noen tips til meg om hvor stoff butikkene ligger i danmark? Jeg skal nemmelig ned til København i ett bryllup i sommer og har noen timer med shopping først, skulle likt å raska med meg noen fine stoffer og ;o)

LilleLeo sa...

Herlig glad-genser!