Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 19. april 2012

Knytebukse og body

Jeg fikk så lyst på ei knytebukse til Anton også. Størrelse 92 på både den og bodyen. Jeg  har  brukt isoli fra Sydilla, Ribb fra Jofotex og jersey fra Gekko. Stoffet med froskene er så utrolig kult i fargene- dus blå og klar grønn, en morsom match som jeg elsker. Jeg har kombinert med brunt, men kunne egentlig tenkt med lyseblå kanter på bodyen. Jeg hadde ikke noe som matchet i hylla så kanskje jeg rett å slett må shoppe litt mer..;)
Jeg savner igrunn litt interlock farger å kante med. Jeg liker best å kante med interlock fra Hilco for da krangler jeg minst med coverpro maskinen min.. så jeg får håpe hilco får inn flere farger i sitt varesortiment.
Bodymodellen er ikke 100% enda. Jeg har laget den enda litt smalere enn min vanlige modell og er ikke helt fornøyd med raglandsskjæringen enda.
Det er ikke tenkt som sett, det blir litt mye tror jeg. Planen er å ha en dongeribukse til bodyen og en ensfarget body under buksa.

5 kommentarer:

Kort og Søm sa...

For en kul knytebukse du har sydd! :O)

Anna GL (ekte heimelaga) sa...

Knytebuksa var stilig. Liker de stripene i front og den herlige grønne ribben. Og så syns jeg froskestoffet var kjempefint også. :)

Gekko sa...

Kjempefint! Det er så artig å se hva andre får sydd av stoffene mine! :-)

GullKorn - blogg og nettbutikk sa...

Kjempestilig:)

Jill sa...

herlig, froskestoffet kom mye bedre frem her enn på gekkos side, syntes det så så kjedelig ut, men NÅ synes jeg bare at jeg MÅ ha det :D