Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 18. april 2012

Vakker retro

Idag har jeg fått sydd litt igjen. Denne gang i skikkelig retrostil. Oftest er retro tøft og kult, dette stoffet syns jeg er skikkelig nostalgisk og vakkert. Det minner litt om tapeten jeg hadde på barnerommet mitt bare at den var i dusere farger. Bildene her yter ikke stoffet rettferdighet, men sånn er det jo ofte. Jerseyen er fra Gekko  og frotteèn som jeg syns matcher perfekt er kjøpt hos Textart . (450+ porto)4 kommentarer:

Hegeslilleboble sa...

Å, nydeligt!

Snedig Snelle sa...

Åh, den va skikkelig fin! Takk for inspirasjon!:-)

Gro sa...

Veldig fint stoff! Jeg får lyst å sjekke noen webshops, men jeg tørr ikke. :-) Har alt for mye liggende, og ikke råd heller.

Skal gi meg lov til å kjøpe mer når jeg har fått laget litt av det jeg har. Tror ikke helt på kjøpestopp, som jeg ser mange holder på meg. Men, litt mer forsiktighet når det gjelder innkjøp, det bør jeg klare. :-)

Gekko sa...

Den var jo helt nydelig!! Likte godt den kombinasjonen! :-)