Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 28. mai 2011

Søskenmatch og actionbilder

Sist ut i den ene bestillingen jeg holder på med er to sett med shorts og singlet.

Interlocken cetho har trykket opp er bare deilig. Den er stødig samtidig som den er myk og med god strekk i, egentlig minner den litt om en blanding mellom interlock og jersey. Interlock til kanting og ribb er fra Hilco og Sydilla. Hun får inn litt flere farger i interlocken og ribben til Hilco til uka så da må jeg nok legge inn en bestilling. Grønn velour fra Cetho og den røde er en rest jeg ikke husker hvor jeg har kjøpt.
Settene er i str 116 og 86.Shorts 250 og singlet 220/250
Så nå må det bare slutte å regne...!Her har jeg fått lov å dele noen herlige actionbilder av ei deilig og blid tulle. Buksa er str 80 og kan brukes lenge enda. God plass til tøybleiestumpen og ingenting som strammer eller er ubehagelig noe sted.

2 kommentarer:

Shamu sa...

Nydelige sett og herlige actionbilder. :-))

LilleLeo sa...

Knalltøft sett og gøye actionbilder!