Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 26. mai 2011

3 heldrakter etterfulgt av litt romantikk..

Idag har jeg begynt å sy på en stor og kjekk bestilling. Slike ganger klarer jeg nesten ikke pelle meg ned fra syrommet for å finne senga om kvelden og det blir oftest litt for sent. Og selvsagt må jeg jo blogge også før jeg legger meg..

Først ut er tre ulike heldrakter i str 86. Jeg er utrolig fornøyd med passformen på akkurat disse heldraktene, passe  smale i fasongen og gode i halsen. Jeg har kun tegnet det i str 80 og 86, men får se om jeg kan forminske og evt forstørre det litt etterhvert som behovene for det melder seg.
Alle er kantet med Hilco interlock fra Sydilla, og det  er også brukt på armene på den blå.
Ellers tror jeg stoffene er fra Cetho og den i mosegrønn og brun er laget i frotte`og bambus.Heldraktene koster 450 pr stk.Neste på lista var ett litt mer romantisk sett med genser/tunika og posebukse i str 116.
Vid overdel og posearmer, og litt smalere buksemodell men alikevel posete nede. Lang ribb så den kan brukes lenge. Mor har heklet brikken forann- knallkjekt! Og så pyntet jeg med en liten knapp fra Texart itillegg. Veldig fornøyd med dette settet og liker godt fasongen på det. Alltid gøy å gjøre noe anderledes.
Her er det meste av stoffer fra Hilco og Sydilla, bortsett fra litt ribb som er fra Stoff og stil.
380 for tunika og 330 for buksa.

3 kommentarer:

sjeroks sa...

Nydelig:D tenk så mye du rekker å produsere i løpet av en dag. Jeg er så imponert:D

MinaMirakel sa...

Vad flitig du har varit, jättefina heldräkter!/Åsa

LilleLeo sa...

Utrolig fine heldresser! Og settet med tunika og bukse var bare nydelig. Veldig fin farge!