Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 28. mai 2011

Rynkefot og snurreskjørt.

I en alder av 5 år og med prinsessetendenser så det holder er det få ting om dagen som slår ett  _skikkelig_ snurreskjørt. Nå sover prinsessen sin skjønnhetsøvn (les: ligger til ladning) og på gulvet forann senga ligger ett etterlengtet snurreskjørt.
I uka som var fikk jeg rynkefot til overlockmaskinen min. Bestillt hos Tonje brodering ene dagen og lå i postkassen andre dagen- herlig! Da jeg fant ut hvordan den skulle brukes gikk rynkingen som en lek.
Jeg sydde først ett skjørt til meg, og da Annika såg det sa hun: "koffor sydde du kje te meg fysst??du _vett_ jo eg ville hatt ett sånn ett!!!" Så da måtte jeg til med symaskinen etter at barna var i seng.
Mønsteret er fra Sjeroks og du finner det i boken "Made by me". Jeg har bare forminsket det til barnestørrelse.
Vintage dynetrekk og en bit Hilcoribb fra Sydilla er stoffene som er brukt her.
Så nå kan mor & datter snurre seg gjennom sommeren med prikk like skjørt;)


9 kommentarer:

Janet sa...

Så koselige skjørt. Hørtes idyllisk ut det der med å snurre seg rundt i sommeren. Så nå er det bare til å vente på sola...;)

sjeroks sa...

Fantastisk:D Så bra du fikk til til slutt:D jeg ble litt glad nå.
Jeg kunne jo foresten sagt det da... at det ene skulle ligge under foten.. knis.
De ble kjempe fin

Retro Elephant sa...

Snygg kjol!

//Lina

Sjiraffen sa...

Nydelig skjørt! Kor finne du så fine vintage dynetrekk?! :)

siri e. sa...

Kjempefint skjørt! Skal kjøpa meg litt ekstrautstyr til cover pro.Kva breidde har du på kantebåndsapparatet ditt? Noko utstyr du anbefalar?

ReDoir sa...

Så fine ting du lager. Syr selv og fant bloggen din nylig;)

Ingvild sa...

Hei ! Så fine ting du lager :) ser at vi har noen sammenfallende interesser og legger meg til som følger ;) ha en fin dag på tross av regn på vestlandet!

LilleLeo sa...

Det ble veldig fint! Lille på snart 7 hadde elsket et slikt et. Kanskje på tide å lage noe til mine egne barn, og ikke bare til alle andres?

Hello sa...

Åh, jag vill också ha en volangfot! Det blir verkligen så fint! Det här tyget var ju fantastiskt också!