Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 11. mai 2011

Sommersett til ene niesen min:)

Siste rest av den prikkete stretch jerseyen min fra Texart + herlige Jny-design kaniner ble sommersett til ei lita frøken.Jeg må nok inn å handle mer prikker tenker jeg..jeg har hatt i rosa og denne røde og hver lille bit er oppbrukt nå.Det er perfekt å matche med andre stoffer for å få ett mer spennende resultat.På denne tunikaen er det rynket forann med strikk på undertråden og da var stretch jerseyen super fordi den er såpass tynn.Veldig enkelt å få fin og jevn rynking da. Str 68 er dette settet og jeg måtte kjøre bort til bror min og svigerinna mi med det så fort jeg hadde tid for å vise frem-det ble jo så nusselig:)

7 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Underbart, älskar prickigt!/Åsa

Hanne sa...

Så utrolig fint sett! Dette likte jeg virkelig:)

Du er utrolig flink, og det er en fryd å se hva du lager.

Ha en god kveld.

Klem Hanne

Hegeslilleboble sa...

Kjempefint!! Skikkelig sommersett:).

sjeroks sa...

Nydelig sett:D Helt enig i at de prikkene bare er helt nydelige. jeg har en haug som bare venter på å bli klippet å sydd i nå;)

Hilde sa...

Så utrolig flott! Skikkelig søtt :o)

Kaoz sa...

Så utrolig skjønt snuppesett! <3

Lillis sa...

så sinnsykt mye fint du har laget i det siste!!!<3 og dette settet med prikker var bare såååå søtt(svak for rødt med prikker)