Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 12. mai 2011

Skjønn søskenmatch.

En stor bestilling fikk jeg her om dagen.Første del var knytebuksesett+ kjole som skulle matche litt.Jeg måtte i tenkeboksen for det var ikke alle farger bestilleren ønsket men etter litt frem og tilbake ble vi enig om oransje kjole selv om dette ikke var førstevalget,og se så flott!! Herlig bilstoff fra Sydilla.Bodyen er i tynn fin interlock mens kjolearmene er i sweatshirt kvalitet,også den fantastisk myk og god.Velouren til buksa er fra Masker&Sting og den oransje velouren har jeg hatt en stund så der husker jeg ikke...sannsynligvis fra Tygpyssling eller Mjuka Tyger. Str 110 på kjolen og 86/92 på knytesettet. (500 for kjolen,480 for buksa og 280 for body.) Ett sommersett skulle også minstemann få,dette i str 80 men kan nok brukes litt lengre tenker jeg.Jeg måtte tegne nytt mønster på shortsen noe som resulterte i at jeg har en ekstra shorts i str 68;) Testa shortsen på Anton som bruker str 80 og 86 til vanlig og den var skikkelig kul!Må nok sy noen slike til prinsen i sommer.Kaniner fra Jny design-de blir man jo aldri lei!Interlock fra Sydilla og velour husker jeg ikke. (250 for shorts og 200 for singlet)

3 kommentarer:

Ikuinen vauvakuume sa...

Härliga kläder, speciellt dom där hängselbyxor!

Och hälsningar från Finland!

Sjiraffen sa...

Kjempeskjønt sett!!

Hello sa...

Åh, så fin syskonmatch!!