Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 10. mai 2011

Knytebuksesett og voksentopp

Ett sett til en skjønn Aron jeg vet om.Han har verdens klareste blå øyne og blir nok kjempefin i dette settet.Stoffer fra Cetho,sydilla og velouren har jeg ingen anelse hvor kommer fra...det går litt i surr til tider. Str 92 på body og 86 på buksa.Lange ribber så den kan brukes lenge og forsterket knær med noen søte lapper slik at den tåler en gutt som kryper rundt i full fart. 780 for hele settet. En voksentopp til ei vennine i str xs.Enkel modell men utrolig fin på.Herlig rosa velour fra "husker ikke" og ribb fra Stoff og stil;) 620 for toppen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ihanat pöksyt yksittäinkin, mutta erityisesti bodyn kanssa! Vau!

LustigLinda sa...

Superfina grejer! Gillar verkligen vuxentoppen, färgen och halsskärningen är underbara!

Olina sa...

Kjempeflott topp/genser. Er det lov å spørre om hvor utgangspunktet for mønsteret er kjøpt?

Stilig sett med knytebukse også!

Heilt spesiell sa...

Olina:Mønsteret er tegnet selv.Er "bare" en vid ragland med litt stor hals og helt rett i fasongen.

Hello sa...

Här kände man inte igen sig, minsann! Tur att man kunde förstå var man var på de snygga kläderna :) Snygg blogg blev det också!