Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 21. mai 2011

"sommer kommer..."

I år som alle år før er håpet om en varm og fin sommer sterkt,kanskje hjelper det å ha sommergarderoben klar? Her er ihvertfall ett sett i str 116 til Annika. HERLIG stoff designet av Johanna Ahlard for Cetho.Jeg blir skikkelig glad når jeg ser stoffet og det kan matches med mange farger.Annika valgte lime kanter denne gang.Jeg hadde nok valgt rødt eller turkis..hm.. eller gul kanskje.Må nok prøve flere varianter og heldigvis har jeg sikret meg to meter av stoffet så det kan bli til mange plagg.Interlock til t-skjorta er fra Jny design.Den er tykk og ikke kjempegod i kantebåndsapparatet men fargen er så fin-Hilco sin lime er litt i overkant skarp i fargen syns jeg.Shortsen derimot er Hilco interlock og velouren en rest fra Jofotex.

3 kommentarer:

Nuksu sa...

Jag hittade din blog och jag tycker jätte mycket om det! Fina shorts :) Jag kommer hit igen. (förlåt min dålig svenska men jag har glömt bort det :()

Johanna sa...

Åh så fina plagg:) Coola shorts.

Syserine sa...

Så fina detaljer på shortsen!