Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


fredag 20. mai 2011

Baggybukse

Etter ønske fra kunden ble denne buksa til.Hun hadde bilde av ei bukse hun likte på fasongen og jeg tegnet og sydde.Fe-stoffet er rykende ferskt kjøpt hos cetho igår.Det er Sydilla som har designet det og selger det gjennom nettbutikken sin,men du får også kjøpt det i butikken til Cetho i Egersund. En bit interlock i rosa fra Jny fikk slå følge samt litt Hilco ribb fra Sydilla. Str 80,290 for buksa og 100 kroner for siklesmekka.

Ingen kommentarer: