Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 22. mai 2011

Baggybukse og body

Nok en babybukse i baggystil. Denne er str 74 med lange ribber så den kan brukes litt lengre. Siste rest av Fe-stoffet fra Sydilla.Ribb er fra samme sted og lilla interlock fra Hilco er kjøpt hos Cetho. 290 for buksa, 100 for smekka. Jeg hadde en bitteliten snutt av festoffet igjen da jeg var ferdig med buksa, akkurat nok til ermene på en kortarmet body i str 80. Syns det lilla og rosa gjorde en så fin match at jeg bare måtte sy litt til da jeg først var igang. Denne er til salgs 280 kroner+porto. Sist ut er to actionbilder av Annika i sommersettet. Litt stor shorts (str 116/122) så mulig jeg lager mønster på en 110/116 en dag jeg gidder.. Ellers er vi fornøyde både jeg og henne.

3 kommentarer:

sjeroks sa...

Herlige bilder av Annika, å herige feklær. du er så flink:D
Ønsker deg en nydelig søndag
klem fra siri

Anonym sa...

Så flotte bilde og herlig sommersett :)

Hegeslilleboble sa...

Herligt sett! Fint sett Annika har på seg og, skikkelig sjarmørsmil på na:).