Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 15. mai 2011

Bambusvelour!!

Idag har jeg sydd noen plagg i Bambusvelour kjøpt hos Tiljamiid. Den er helt sinnsykt myk og deilig men også nokså slitsom å sy av.Den minner litt om nervøs chenille og lever sitt eget liv så det tar tid å klippe... Den er litt tung og faller derfor fint.Helt perfekt til bittesmå babyklær slik som denne dressen jeg har sydd. Dressen er i str 62,eget mønster.Kantet med interlock fra Sydilla.Denne skal få noe pynt oppe på brystet men jeg vet enda ikke helt hva.Det skal være nøytralt og enkelt,jeg tror jeg skal se om jeg finner en søt knapp eller ett strykemerke som passer. Kjolen er i str xs.Her har jeg pyntet med ett lite bånd under brystet.Båndet er kjøpt hos Texart.3/4 armer på denne. (450 for heldressen og 980 for kjolen) Jeg skulle absolutt hatt en byste å vist kjolen på-ikke lett å se fasongen slik som dette..

2 kommentarer:

Klara sa...

Stofet så kjempedeilig ut. Deilige klær!

Therese W sa...

Så kjekt du laget så fine ting av stoffene ;)