Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 23. mai 2011

Rødhette danser i skogen..

Idag fikk jeg lyst å sy skjørt til Annika inspirert av Gekko sine flotte skjørt. Jeg er ikke flink på mønsterkonstruksjon så når noe nytt skal testes blir det ofte litt endringer underveis. Denne gang endte det første skjørtet opp i str 2-3 år gitt, så om noen har lyst å kjøpe det så er det fullt mulig.
Jeg syns det er vanskelig å sy opp bretten på skjørt og kjoler som er vide nederst så på dette mønsteret prøvde jeg å tegne det litt smalere akkurat der bretten skal være for å slippe overskuddstoffet.
Stoffene denne gang er fra Cetho, Texart og Sydilla.


4 kommentarer:

JuMel sa...

Vilket härligt set! Så fint det blev med det röd vita tyget till Rödluvan.

Hegeslilleboble sa...

Så fantastiske stoff sammen! Og så flott bloggen har blitt, stilig logo:).

MinaMirakel sa...

Så sommrigt och fint set, snyggt med rött till!/Åsa

fabelblå sa...

Så flott stoffkombinasjon!