Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


tirsdag 24. mai 2011

Feer og stjerner i skjønn forening.

Stoffer med prikker og stjerner er utrolig kjekke å matche med andre og gjerne mer "bråkete" stoffer. Spesielt når stjernene har ton i ton farger som her.
Annika var veldig fornøyd med settet jeg sydde igår men skjørtet dugde visstnok _ikke_ til å snurre med(!)..så da så.. Her er andre utkast men jeg er redd jeg må skrå det en god del mer før snuppa blir fornøyd. Jeg er mer fornøyd med fasongen på dette da, så det går fremover.
Feer kjøpt hos Cetho (Sydilla har det i sin nettbutikk), stjerner også fra Cetho og ribb+interlock fra Hilco og Sydilla."Fake" coversømmer er veldig dekorativt, men det kom noen gloser mens jeg holdt på.. Coverpro maskinen min er lunefull og det gikk mange tanker og drømmer til Thea (Kokalal) og hennes industrimaskin;)


6 kommentarer:

Hanne sa...

Så fint.
Heldig dattera di er som har ei mamma som er så flink som du:)
Herlig kombinasjon!

Ha en fin kveld.

Karin Elisabeth sa...

Arti, du e så flink t å produser :o) Æ å har ei som e opptatt av om skjørt/kjoler snurre!

mamma i nord sa...

Hm trodde jeg hadde vert innom her i skrevet noe i går, men satt vel å beundret tingene dine sånn att jeg glemte helt bort resten.

Du har laget så mye fint, og dette settet var virkelig flott.

Gratulere også med ny og stilig logo.

Klem

Maja sa...

Oooh, me loves it! :D

MinaMirakel sa...

Jättesnygg tygkombo!/Åsa

MemLin sa...

Jättefint, gillade verkligen tygkombinationen :-)