Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 5. mai 2011

Den o`store sydagen:)

For tiden koser jeg meg gløgg på syrommet,og har helst lyst å sy hele tiden.Det går alltid litt i rykk og napp med slike hobbyer men er utrolig gøy når man finner både tid og overskudd til å skape noe nytt. Først ut er ett sett til ei barselvennine.Dette er til sønnen hennes på 4 år og jeg syns det ble skikkelig sommerlig og flott.Nydelige rene farger sammen.Dersom noen lurer på hvordan man syr en sånn shorts har jeg lagt tutorial på det under fanen "tips" her til høyre på bloggen. Stoffer er kjøpt hos Cetho,kantet med hilco interlock fra Sydilla. (250 for shorts,220 for singlet) Så kommer en voksensinglet.Denne er vel egentlig en test.Jeg har tegnet mønster ut fra en kjole i str 170 til barn. Blir spennende å se hvordan denne er i str. Stoffet er kjøpt hos Cetho og interlock hos Sydilla. (350 for singlet) Sist ut er to topper jeg har sydd til verdens beste mor!Den mørke sydde jeg for en stund tilbake.Det er velour fra Mjuka tyger og ribb fra Sydilla. Den lyserosa ble til idag og er sydd av en herlig og myk Hilcovelour fra Sydilla+ ribb fra samme sted. Det _er_ virkelig forskjell på velourkvalitet rundt forbi.Foreløpig er favoritten Hilco med Onion på en god andre plass.

5 kommentarer:

Ann Kristin sa...

Virker som du har hatt en kreativ dag! Utrolig fantastisk kul shorts! Kjempetøff!

rockefår sa...

Ja, her går det virkelig unna! Så mye fint du har sydd i det siste! Du må være kjempeeffektiv når du får tid til å sette deg ned.

LilleLeo sa...

Jeg er ynkelig på deg som er så i siget med syingen, selv er jeg kaputt på energien om dagen. Shortsene er bare utrolig lekre, mulig jeg må prøve meg på noen sånne nå som det nærmer seg sommer, begge ungene trenger noen nye.

Mariii sa...

ÅÅåå.... ELSKER shortsen og singletten ; nyydelig blåfarge på det stoffet !! Du er SÅ flink...

*bøyer meg*

Klara sa...

Enig i at Hilcovelouren er favoritt. Utrolig deilig å sy av. Stilige singletter også, for ikke å snakke om shortsen! Det ligger en overraskelse inne på bloggen min;.)