Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 5. mai 2011

Sett til en skjønnas jeg kjenner:)

Nok ett knytebuksesett herfra.Denne gang til ene gutten i barselgruppa til Anton-kjempekoselig:) Mønster på bodyen er samme som den med kort arm bare forlenget og kantet nederst.Dette er nok favorittmønsteret på bodyer til nå.Den sitter akkurat passe tight og er også tett og god i halsen når du knapper den igjen. Stoffer denne gang er stort sett fra Cetho med unntak av ribb og interlock som er fra Sydilla.Den petrolfarga velouren matcher kjempebra den ene kanten på dyrene på bodyen.Den er litt lysere enn bildet viser og en herlig god kvalitet. 750 kroner for hele settet.

2 kommentarer:

Johanna sa...

Hej, åh så underbart sött:) Vilken fin byxmodell.Ser proffsigt ut.

LilleLeo sa...

Utrolig herlig sett! Flotte farger sammen.