Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 19. mai 2011

SE hva jeg har kjøpt idag:

Jeg har vært så heldig å få besøke Cetho i Egersund,og da kommer man neppe tomhendt hjem igjen.Massevis av deilig velour og fargerik stretchjersey.Akkurat idet jeg skulle forlate butikken kom jammen det nye stoffet hennes soppverden også,jeg gleder meg til å få klippe og sy masse flott av disse stoffene.Akkurat nå er jeg akkurat ferdig med alle bestillingene jeg har inne også så da blir det kanskje ett plagg og to til mine søte små. Nest ut er en gave.T-skjorte i str 6 år.Her har jeg brukt sneglestoff fra Cetho og interlock fra sydilla.Deilig og myk t-skjorte.Jeg liker utrolig godt kvaliteten på det sneglestoffet. Sist ut er to ulike bodymodeller.En i str 68 som er gave og den kortarma til Anton i str 80/86.Skikkelig fornøyd med fasongen på begge egentlig.Stoffet er rett å slett skikkelig herlig og passer perfekt til undertøy.Det er kjøpt av tygpyssling for noen år sitt og er litt sånn ribb-aktig.

2 kommentarer:

rockefår sa...

Så mye fint!

Både kommende prosjekter og ferdige klær!

Har du lyst på selskap en annen gang du skal reise til Cetho så slår jeg gjerne følge!! - ikke det at jeg mangler noe å sy av, men det er alltid så mye fint jeg har lyst på....

Hello sa...

Vilka skatter! Jag gillar också snigeltyget, men har det bara i rött/blått.