Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


mandag 4. april 2011

Tunika

En tunika bestillt i str 8 år.Denne er "meg" syns jeg,og sikkert det mange forbinder med Heilt spesiell vil jeg tro. Desverre var det en feil i stoffet og det oppdaget jeg såklart ikke før jehg hadde klippet og var tom for mer av hjertestoffet.Jeg tror det er vevt feil og ikke noe som blir hull så da freshet jeg opp plagget og lurte bort feilen med en knapp.Det ble jo litt prikken over i`en også så da var det kanskje ikke så galt likevel. Knapper er undervurdert-ihvertfall hos meg så det må det bli mer av fremover.Store knapper savner jeg i de vanlige butikkene-de gjør seg superbra på voksenkjoler osv. Alle stoffer fra Cetho untatt ribben som er fra Sydilla. (480 kroner) Puffarmene syns jeg ble søte og litt anderledes når jeg la "legg" istedetfor vanlig rynking.

11 kommentarer:

Cecilie sa...

Oh my god, jeg vet ei som kommer til å dååååååne :DDDDDDDDD

marihøna sa...

Sååå søt :)

manja sa...

Herlig <3

Hegeslilleboble sa...

Knallfine!!

MinaMirakel sa...

Wow............helt i min smak!/Åsa

duBedåre sa...

Herlig! Særlig armene, som puffer seg litt både øverst og nederst! Denne kommer ei lita jente til å elske!

Anonym sa...

Superfin. Vil du sy en til Hermine også? Hun er veldig glad i "jentefarger" som rosa og lilla. Str 98-104. Klem Cathrine

SiriR sa...

Absolutt en Heilt spesiell kjole!

Og knappene ble jo en søt detalje:)

SiriR sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
sjeroks sa...

Den var utrolig fin, å knappene var virkelig prikken over i-en. Nydelig med de puffermene også:)
God helg

Hello sa...

Knapparna lyfte verkligen hela klänningen! Den blev jättefin!