Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


fredag 1. april 2011

Og vinneren er.....

Trekningen ble gjort på den enkleste måten ved hjelp av Random.org -Genialt! Og så var det bare å telle seg nedover lista,ikke så langt nedover heller,første lykkenummer er 25,og da kan jeg gratulere MIMITA med denne bloggen: http://www.mimita.org/ Du kan sende meg en mail så avtaler vi videre. Neste vinner finner vi på lodd nummer: Så da kan jeg gratulere Marit med denne bloggen: http://maritlandsverk.blogspot.com/ Flaks for deg at du hadde to lodd;) Du kan sende meg en mail så avtaler vi videre premien din. *** Her går det fremdeles i opppussing og denne gang Anton sitt rom.Det skal dere snart få se resultatet av her på bloggen og etter det blir det nok mer sømrelatert igjen.Ha en strålende fredag!!

5 kommentarer:

Hegeslilleboble sa...

Gratulerer til de heldige vinnerne!

MiMiTa sa...

YES YES YES!!!

NÅÅÅ er jeg lykkelig du!!

Skal sende på en mail jeg, fort som fy :p

*klem*

MiMiTa sa...

Jeg har foresten lånt noen bilder fra bloggen din til å reklamere litt/juble litt inne på bloggen min.
Hyl ut om du ønsker at jeg skal fjerne bildene igjen:)

marit sa...

Yeeey! Jippi!
Tusen takk!

Janet sa...

Gratulerer til de meget heldige vinnerne!