Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 10. april 2011

Genser

Størrelse 8 år og denne gang med splitt nederst i sidene. Frisøryrket og søm står hverandre veldig nær syns jeg.Når jeg klipper og farger går det i form,farge,teknikk og det gøyeste med å klippe er når jeg får testet ut en ny klippeteknikk som fungerer.Det trenger ikke være noe revolusjonerende nytt bare en liten anderledes måte å komme frem til frisyren på.Slik er det når jeg syr også.Det å få bruke en ny teknikk,lage en splitt her å der,noen puffarmer, finne ut en bedre måte å sy kantebånd med osv osv er det som gjør søm så fasinerende,kjekt og inspirerende.Så jeg må si jeg er heldig som har en slik herlig jobb og hobby! Stoffer til denne genseren er Cetho,Stoff og stil+ stripete interlock jeg kjøpte på Jofotex da jeg besøkte de for noen år siden.

Ingen kommentarer: