Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 27. mars 2011

Ikke søm men..

Endelig er vi ferdig med å pusse opp og innrede det nye rommet til Annika.Helga har gått til en siste finpuss og i dag kom Annika hjem fra overnattingsbesøk hos farmor og fikk se det nye rommet sitt.Hun ble strålende fornøyd og det er vi også.Ene delen mest til legk og soving og andre del som en mini tv-stue.Det meste av møblene er Ikea. Magnetmaling er brukt på veggen som er ved siden av Minnie så kan hun øve seg med tall og bokstaver som hun liker så godt.Minnie har jeg malt ved hjelp av god gammeldags overhead. Så nå blir det spennende å se om snuppa sover godt inatt,hun er rimelig "høy" nå ihvertfall.. Herlig boklist med svensk tekst.Bøkene her har faktisk vært mine alle sammen. Blir spennende å se om hun klarer å holde litt orden nå da..det er ihvertfall litt enklere når alt har sin plass. Wall of fame..;) Mulig at disse bildene+ noen flere skal opp på tapetveggen etterhvert.Det var planen ihvertfall.

14 kommentarer:

Bidle i sømrommet sa...

Kjempeflott rom! Og svæært ;)

MinaMirakel sa...

Helt underbart rum!/Åsa

esmeralda sa...

Kjempefint jenterom!! Nesten så jeg kunne tenkt meg å bo der selv ;)

Gunnhild sa...

for et kjempeflott rom! ikke rart hun er "høy" på dette ;)
og så stort da, skikkelig god boltreplass!

Janet sa...

Wowow! Det var utrolig flott. For en jobb du/dere har gjort. Er imponert over hvor fin Minnie ble. Ikke så lett å tegne av en overhead. Annika er superheldig.

Hello sa...

Åh, så fint! Jag gillade särskilt hyllan med lådorna över skrivbordet!

Precis den "Den fula ankungen"-boken hade jag också, fast på svenska förstås. Men jag tyckte den var läskig. Det var så läskiga bilder i den :) Vi hade flera i samma serie och de var alla vällästa. Utom denna, för den var för läskig.

Hilde sa...

Det var stort og flott rom! Så flott Minnien var!!! Og postkassen var herlig. Er den kjøpt eller selvlaget? Jenta mi kunne nok godt tenkt seg sin egen postkasse :-)

Tudelidu sa...

Gurimalla! For et drømmerom for ei lita jente! Ikke rart hun var "høy":)

Hegeslilleboble sa...

Så flott det er blitt! Dere er flinke:).

Marit sa...

Kjempestilig barnerom. Jeg har postet ungdomsrom på bloggen min...

Janne - Purple Button sa...

Det ble fint!!!! Fin blogg du har!!

house of hopen sa...

Heilt Lekkert!
Så heldig Annika er, dette må jo være en ungjentes drøm av et rom.

Takk for titten, her er det så mye fint å se bestandig...

Beste hilsen fra Solveig:)

lise sa...

Fantastisk flott rom! Vi holder på å pusse opp jenterommet vi også, men der er det nok litt mindre plass å boltre seg på..

Retro Elephant sa...

Underbart rum så fint inrett!

//Lina