Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 27. april 2011

Den o`store sydagen..

Ja idag ble det noen innlegg etter hverandre så dere får bare bla nedover dersom derre vil ha med dere alt;) Snill Anton + snill Annika som leker med Anton resulterte i litt sytid for mor-herlig! Inspirert av den ene bestillingen måtte Anton også få seg knytebukse+ body..str 1-2 år på buksa og 80 i bodyen.Eget mønster på begge.Stretch jersey fra Cetho og alle de andre stoffene er fra Sydilla.Velouren er rett å slett magisk! Sååå myk og god og i en nydelig farge. Kjolen er bestillt til ei tulle som blir to år i mai.Moren liker godt brunt og rosa og selv om det ikke var noe must så ble det slik denne gang.En knapp pynter opp og mer trenger det ikke være for å freshe opp kjolen syns jeg.Herlig folklore stoff fra Cetho og jeg tror velouren muligens er fra Jofotex. Ribb fra sydilla. Det er herlig å kunne handle flotte stoffer i norske nettbutikker.Da jeg begynte å sy var det meste av freshe stoffer å finne i Sverige.Det eneste vi hadde var stoff og stil og der er kvaliteten ymse syns jeg.Derfor prøver jeg å støtte opp om de norske nettbutikkene nå slik at vi beholder det flotte utvalget.Mange stoffer kommer fra Sverige,men da slipper jeg å fortolle og styre på;)

6 kommentarer:

Hello sa...

Åh så fint! Det blev jättefint att matcha folklore-fiskarna med brunt! Jag har precis fått hem det tyget också och är lite besviken på färgen, men ihop med brunt blev det ju jättesnyggt! Det får jag nog härma.

Anonym sa...

Kjempe søte klær. Virkelig fine. Hilsen Heidi

MinaMirakel sa...

Wow vilken snygg kombo!/Åsa

dorabella sa...

Ååå så söta!!

Karen sa...

Åhh...det settet til Anton var utrolig fint.
Kan tenke meg han blir flott i det.

aMaLiDa sa...

ÅÅÅ den knytebuksa og bodyen var bare sååå nydelig :) Kjolen ogsa!! Har sikkert spurt om dette før men hva slags symaskiner har du og hvilken bruker du til kantingen av buksene, altså de knytesnorene. Har kjøpt meg en overlock maskin men lurer på om det er en cover pro jeg heller skulle hatt..?

Randi