Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 28. april 2011

"folklore-match"

I innlegget mitt nedenfor fikk jeg en kommentar fra Hello om at hun syns Folklore-stoffet var vanskelig å matche med andre farger.Det er jeg enig i for de rosa og burgunder-tonene i stoffet er ikke noe jeg har i min stoffsamling ihvertfall.Så da jeg la meg igår grublet jeg litt og kom frem til at den benhvite velouren fra Cetho muligens egnet seg.Tidlig idag labbet jeg opp på syrommet for å teste og her er resultatet.En singoalla kjole til Annika.Eget mønster,strikk i armer og hals og flotte stoffer alle sammen fra Cetho. Denne velouren er superdeilig i kvaliteten-fast og myk. Str 110/116 på kjolen. Lurer på hvor lenge den holder seg hvit......;);)

4 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Jättefin, snyggt med det vita till!/Åsa

Hegeslilleboble sa...

Kjempesøt!

marit sa...

Kjempe søt!
Må si at toppen jeg vant er kommet frem og den var jo bare enda kulere enn på bildet! Å Sofie digger den, den må helst vaskes og tørkes på samme tid, hihi...

Hello sa...

Ja, vitt funkar ju förstås alltid. I matchningshänseende. Möjligen inte alltid i sandlådehänseende :)