Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 27. april 2011

Gla`sett

Ett sett sydd til ei skjønn lita tulle. Herlig stoff til bodyen fra Cetho,ribb fra Sydilla og velour fra Jny/cetho tror jeg. Størrelse 98 og eget mønster.Veldig ok å tegne mønster selv når bodyen skal være såpass "stor". Jeg husker jeg slet med å finne bodyer i store størrelser da Annika var mindre,mange stopper jo på 92,men bleieperioden er oftest ikke over da. Rødt og gult ble virkelig flott syns jeg og stoffet på bodyen er til å bli glad av!! Ha en flott vårdag videre alle blogglesere:) 450 for buksa og 280 for body.

4 kommentarer:

sjeroks sa...

Ja skikkelig nydelige sett, å fargene var helt knall sammen:) Tror jeg har noe av det stoffet ligende, usydd, så kanskje jeg må prøve meg på gul og rødt jeg også:)
Ha en fin onsdag
klem fra siri

Cecilie sa...

Guri så stilig det stoffet ble som body :) Sånn er det når jeg ikke får sydd selv.

Liten Lucky sa...

oh vilket härligt set!

LilleLeo sa...

Låvv it! Den som hadde hatt småttiser å putte noe slikt på!