Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 10. mars 2011

Voksenkjole...igjen;)

Jeg ser virkelig behovet for en sømbyste..voksenklær blir det ikke bra bilder av når jeg legger de flatt på gulvet.Denne er min størrelse da så jeg fikk testkjøre den.Størrelse L men litt endret i størrelse og fasong.Grunnmønster er Onion 2035.Jeg har skrådd den nederst slik at den er kortere forann enn bak.Det blir fint for da kommer knærne frem samtidig som den ikke føles for kort bak. V-hals på denne,det ligger foresten forklaring på hvordan man syr V-hals under "tips" i kategoriene til høyre her på bloggen. Og siste endring er skjørtet som er litt videre. Velouren er herlig i kvaliteten og kommer fra svenske Jofotex.Den svarte er skikkelig svart og dette er eneste stedet jeg har funnet en så fin svart velour. Akkurat nok til denne kjolen-man må ha flaks innimellom. Ellers havnet jeg på skyer når applikasjonnene skulle gjøres-det ble prikken over i`en syns jeg,og for å piffe opp fargene ett hakk er stikninger+ smådetaljer sydd med cerise tråd.(Trykk på bildene så ser dere bedre) Denne kjolen tror jeg blir kul med noen høye sorte støvletter til og ett tøft smykke om man vil ha den til en kveld på by`n;) (1200 kroner)

6 kommentarer:

Hegeslilleboble sa...

Den ble knalltøff!

Thea sa...

Snyggt! Vilken härlig!

Syserine sa...

Toppen fin! Nu ska jag börja sy i hop min 2035 också! har velour i själva klänningen och viskos i ärmarna.

marihøna sa...

Tøff kjole!!!

JuMel sa...

Vilken fin! Undrar just när jag ska sätta igång med min?!:) Nu finns iaf både tid, tyg och mönster så snart kanske...

mamma i nord sa...

Du er kommet skikkelig i kjolesiget.

Kjempeflotte kjoler du har sydd.

Ønsker dere en trivelig helg, og håper dere har det bra.

Syrommet ble lekkert.