Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 9. mars 2011

Monstertruck og...

..laaaange ribber:) Det går med _mye_ ribb til ett sånt sett.Ribben er jo dobbel og somsagt lang.Jeg testet en gang å sy med enkel ribb og opplegg men det ble altså ikke like fint,så selv om dette blir litt tykt så er det tøffere syns jeg. Dette er til en liten Theo og jeg håper han blir fornøyd.Mammaen hans selger masse flotte klær selv så denne gutten har nok ikke mangel på klær i skapet sitt,men dette settet vil nok skille seg litt ut vil jeg tro. Herlig monstertruckstoff fra Sydilla,litt blå Stoff og stil ribb og svart Jofotex ribb."Jukse-cover" på denne også og jeg syns det blir prikken over i`en. Størrelse 104. (680 for settet)

1 kommentar:

rockefår sa...

Ordentlig guttete og tøft, samtidig mjukt og godt!