Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 12. mars 2011

Til salgs,og en liten utblåsning....

Disse to kjole/tunikaene er egentlig bestillt til en kunde men hun likte de ikke alikevel så da legges de ut for salg i håp om at en annen jente kan bli glad i de.Heldigvis er det sjelden en kunde ikke vil ha plaggene jeg har sydd,hadde det vært slik ofte hadde jeg ikke giddet å sy for salg for det er ikke særlig motiverende gitt.Jeg er jo også veldig klar på at det eneste man velger om jeg skal sy barneklær er modell + farger og stil-jeg vil selv finne stoffer som matcher og gjøre detaljene ellers blir syingen rett og slett kjedelig. Noen syns kanskje jeg er sær-men dette er hobbyen min og for at hobbyen min skal være morsom og noe jeg fremdeles vil drive på med er dette slik jeg ønsker å ha det. Og skal du bestille noe men syns det er litt skummelt å ikke vite hva man får kan det være lurt å se igjennom litt av bloggen min for da ser man raskt hvilken stil mine klær har.Finner du noe som absolutt ikke faller ismak så kan du gi beskjed/linke slik at jeg vet hvilken stil/farger du ikke liker. Jeg pleier ikke bli så "sur" som akkurat idag men disse klærne ble sammenlignet med Kappahl og H&M klær og da kjente jeg at humøret sank. Sånn det var dagens utblåsning herfra;) Over til det jeg har sydd;) Klærne er videre på fasongen og derfor litt vanskelig å se hvordan de blir på.Den lilla er litt utringet i halsen-ikke mye men slik at man kan pynte opp med ett smykke/skjerf eller lignende.Små prinsesser liker jo godt det.Her er fe-stoffet fra Sydilla og velour fra Jofotex.Ribben er også deilig Hilcoribb fra Sydilla. Den gule og rød er favorittreprise når det kommer til stoffene.Annika hadde en lignende tunika i en annen modell for ett par år siden.Her er Jny-kaniner og interlock+ rød stretch jersey som jeg ikke husker hvor er fra. Begge er str 8 år. 480 pr stk. Jeg har foresten kantet med mitt fake kantebåndsaparat fra ebay som kun bretter stoffet tre ganger.Var noe knot å få montert det men det drar stoffet fint og funker bra så nå er jeg happy:)EDIT:LILLA TUNIKA SOLGT:)

21 kommentarer:

Anonym sa...

What`s not to like! Synes dei var kjempefine eg, og fasongen var jo så skjønn :) Heilt einig med deg at ein må få vere litt kreativ i samansetting og den slags, viss ikkje vert det rett og slett ikkje kjekt å sy..

Heilt spesiell sa...

Tusen takk,anonym-det varmer.Man blir jo litt oppgitt;)
Synd at man biter seg merke i den ene misfornøyde og ikke heller de 100 fornøyde men sånn er det alltid:)

aMaLiDa sa...

Kjempefine kjoler. Du syr utrolig masse fint. Jeg leter fortsatt etter tid til å få sette meg ned å sy he he. Men har et mål for dagen å få sydd ei bukse til minstemann :)
Er daglig innom bloggen din så gleder meg til det neste du tryller frem :)

Ha en flott søndag :)

Randi

Charlotte Kleven sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
HanneLT sa...

Keep up the good work :) Produktene dine aldri kan sammenliknes med HM og andre billigkjeder! Tenkt heller på alle dine fornøyde kunder som får unike plagg :) Klem

Litefrø sa...

Utrolig flotte kjoler!

marihøna sa...

Syns du er flink jeg, og det er dårlig å sammenlig med HM og de andre kjedene. Lett å si det, men hev deg over det!!!! Men skjønner godt du trengte en utblåsing!!! Keeep going!!!!!

LilleRosin sa...

Kapp Ahl du! Kjedelig med saann tilbakemelding, og du vet du ikke trenger aa ta det til deg. Fine plagg, du faar helt sikkert solgt dem til noen som vil verdsette det.

Gunnhild sa...

kjenner meg igjen i det med 100 gode tilbakemeldinger, for å veie opp for den ENE dårlige..

prøv heller å høre på oss som er nesegrus av beundring for alt det fine du lager, og som bruker DINE bilder og modeller om jeg skal vise barna mine bilder av flotte klær ;)

sjeroks sa...

Utrolig flotte tunikakjoler:D Skjønner ikke hvordan hun ikke kunne bli fornøyd. Å alle ser jo at disse er kjempe forseggjort, så å sammenligne dem med H&M der sømmene rakner etter en vask, er jo helt teit. Stoffene kan ikke sammenlignes med klær derfra heller, å de er jo i din stil, så det skulle jo ikke kunne være noe som sjokerte damen fordi de var helt andereledes enn det hun har sett før. ( Nå mente jeg ikke det at du lagde like klær, men at du har din nydelige stil;)

En stor klem fra meg, og det blir sikkert noen andre prinsesser som blig veldig glad for at denne dustedamen takket nei.

Anonym sa...

Hvis/når jeg får unger, skal de definitivt få noen plagg som er så stilige som disse! Jeg digger den røde og gule!!! Så mye at jeg nesten skulle ønske jeg hadde noen å puttei den!

Mvh. Linn

Anemone.made sa...

Du lager kjempefine plagg!!!!! Digger farger og stil!

Anonym sa...

Hvorfor slettet du den forklarende kommentaren til hun som hadde bestilt kjolene?

Therese W sa...

Uff kjedelig det der :(...vet korleis det kan være...man får seg en skikkelig knekk....man syr jo med sjelen.....heldigvis har eg bare hatt en slik kunde.....

Fortsett du...du er flink ;)

Michelle Helgeland sa...

Syns du e kjempe god eg! Har bestilt klær av deg to ganger, og stole 100% på at de blir bra - for eg vett du kan det du gjer :) Stå på! Syns disse tunikaene va kjempe flotte. Hilsen Michelle :)

Heilt spesiell sa...

Anonym:Fordi det ikke var hele sannheten.Det hun skrev var ikke det vi var blitt enig om.Skulle det bli rett måtte jeg lagt ut alle mailer vi hadde sendt og det blir feil.Min mening var ikke en åpen debatt mellom meg og kunde på bloggen men å få ut litt frustrasjon.

Sirius sa...

WOW! så kul kjole!!

Jeg tenker at jeg hadde bestillt av deg når som helst :)

rockefår sa...

Først, jeg har aldri sett slike Heilt spesielle klær på H&M eller KappAhl!

Det er ikke alltid like lett dette med smak visst! Jeg likte begge, men spesielt den røde og gule!

Det er trasig når det blir sånn, og det er lett å bli litt lei. Men du selger og lager jo masse til veldig fornøyde kunder.

Jeg husker jeg var i dialog med en butikkeier, men hun dukket aldri opp til vår siste avtale og ga heller ikke beskjed. Jeg fikk en meget ullen mail etter flere dager om at det kanskje ikke blei aktuelt likevel. Jeg husker jeg var irritert - "så bare si at det ikke blir noe av da, det er ikke verdens undergang", det var mest irriterende at jeg hadde sittet oppe mange netter for å lage modeller og så vente på et avtalt treff og ikke få noen beskjed om frafall.

Hello sa...

Vad har ni för H&M och KappAhl i Norge? Det där liknar definitivt inte nåt som finns i såna affärer här i alla fall! Nåja, det är ju deras förlust att de inte får Heilt spesiella kläder utan får nöja sig med heilt uspesiella kläder från H&M och KappAhl istället! Jag tycker de var jättesnygga och du är ju verkligen supertydlig med villkoren, så det var schysst av dig att inte kräva betalning! Hoppas du får den andra såld också. Här finns tyvärr ingen som passar.

Anonym sa...

Kjempefine kjoler:-) Forstår virkelig IKKE sammenligningen med kjedebutikkene sine klær!!
Jeg er også en av de som stadig titter innom i håp om ny inspirasjon, Du er fantastisk flink!! :-)

Jeanette sa...

Du lager helt utrolig flotte klær! Og som du sier, så bestiller man farge og modell. SÅ spennende! Og så morsomt for deg som syr.

Lykke til videre!