Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


søndag 13. mars 2011

Bursdagsgave til en go`gutt

Her om dagen var Anton i bursdagselskap til en liten kamerat som har blitt ett år.Da måtte jeg nesten sy en liten gave til bursdagsgutten. Det er alltid gøy å sy til denne vennina-vi har rimelig lik smak tror jeg,hun ble ihvertfall glad for gaven og så håper jeg den vil holde Simen varm og god nå når vinden fortsatt biter litt. Luemønster er eget og samme er siklesmekken.Jeg har brukt det nye kantebåndsapparatet mitt som kun bretter tre ganger-veldig greit så blir det ikke så tykke snorer på lua. Deilig bambus-bilstoff fra Cetho og en bit hilco sommerfrotte` fra Tygpyssling eller Sydilla.Desverre har ikke Hilco sommerfrotte`denne sesongen..hm..hva tenkte de på da mon tro??

4 kommentarer:

Liten Lucky sa...

Helt underbart set!
Vilket härligt tyg!

3prinser sa...

Så søt lue - likte spissen på den godt!

Hegeslilleboble sa...

Begge deler er brukt allerede, jeg og Simen er kjempefornøyd! Kjekk gave!

MinaMirakel sa...

Superfint!/Åsa