Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 26. mars 2011

"Flode"

"puss puss så får du en suss..." Barnetv i "gamle dager" var tider ja.. Her er en kjole sydd til meg.Denne gang egenmekka mønster med 3/4 armer,tett hals og tunika lengde.Innsnitt på brystpartiet gir veldig fin fasong.Bakstykket på kjolen er helt .Jeg må nok mekke litt mer på mønsteret før jeg er fornøyd,eller dvs jeg mekker jo alltid mer på nesten samtlige mønster..det er jo alltid en eller annen smart ide`som må testes. Mørkblå velour fra Onion og ribb fra samme sted,turkis velour fra Cetho design.

1 kommentar:

Anonym sa...

Åååå så fin den var! Og kjempekul flodepynt på. Du er bare råflink!