Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 16. februar 2011

Tunika-kjoler

Disse kjolene er til en god kunde av meg.Tidligere har jeg sydd forklekjoler i stretch til ene jenta hennes og nå ville hun ha to nye til de to minste jentene.Jeg var aldri 100% fornøyd med mønsteret til forklekjolene og siden det var bruksområdet hun likte så godt fant vi ut at vi kunne gjøre en vri.Så da har jeg laget kjoler med tunikalengde uten armer og med båthals slik at de er lette å ta av og på.Fine til bukser eller tights med eller uten genser under.Får håpe de faller ismak. Fargene var vanskelig å få frem men det er stretch jersey fra cetho i en herlig mørk rosa/cerise farge.Stoffet er så fint i seg selv at man trenger ikke matche med andre farger for å piffe det opp. Kjolene er str 74 og 104.

6 kommentarer:

Jubel sa...

Kjempefine! :) Satt nettop og tenkte på mønster til tunika i dag, har heller aldri fått tegne ned et endelig mønster på mine. Jeg har lagd med båthals på begge eller ene siden, men da med lange armer. Uten ermer var en fin vri! Må prøves når jeg skal sy til babybooom på høsten :)

grønn sa...

Så søte de var! Fint stoff.

Hegeslilleboble sa...

Knallfine!

Ann Kristin sa...

Kjempe søte!

Johanna sa...

Superfina klänningar, och vilken smart lösning kring halsen. Snyggt!

Retro Elephant sa...

Söta klänningar, gillar halsurringningen!

//Lina