Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 17. februar 2011

Endel sydd idag!

Noe av det mest inspirerende på syfronten er når det dumper ned nye stoffer i postkassen-det skjedde igår gitt,en deilig haug fra Cetho design.Da er det bare å sette igang med vasking av alle stoffene slik at en kan begynne å klippe i herligheten. Først ut er denne skjønne lille kjolen.Jeg ble nemlig tante til ei deilig tulle idag morges og det er klart hun må få en Heilt spesiell kjole.Mammaen er glad i disse fargene så jeg håper og tror den vil falle ismak.Str 62 eget mønster. Deretter en joggedress med stramme ribber til ei barselvennine av meg.Dette er til mellomste gutten hennes i str 104.Pyntesømene er baksiden av en trippel coversøm på coverpro maskinen min-riktig fint ble det så det må jeg nok gjøre mer.Ellers likte jeg veldig godt det røde sammen med stjernestoffet i sort og grått.Får håpe mottakeren blir like fornøyd som meg;) (680 for settet) Sist ut er en genser i str 128.Det er storebroren til de to jentene jeg sydde kjoler til igår som skal få denne så nå matcher de hele gjengen;)(400 for genseren)

11 kommentarer:

JuMel sa...

Oj, så mycket fint du hunnit med!
Snyggt med rött till det grå/svarta stjärntyget.

Hegeslilleboble sa...

Knallfine plagg! Gratulerer som tante! Juhuuu!

Klara sa...

Nydelige stoffer og flotte klær. Du har verdens fineste sømmer:-) Gratulerer som tante!

baboo sa...

Så fint det var å bruke baksiden av trippelsøm til pyntesøm! Takk for tips! Dette må jeg prøve (har jo nylig fått coverpro) :)

Jubel sa...

Så masse fint! Og gratulerer som tante :)
Har også testa coverprosømmen på den måten,men synes det kan være litt vanskelig å få den til å treffe akkurat der den skal når jeg syr fra baksida. Noen tips? :)

Frihet-Natalie sa...

Så søt kjole!!

Gratulerer som tante!

Heilt spesiell sa...

Enig med deg Jubel-blir vel egentlig penest om den dekker "for mye" av sømmen enn for lite om du skjønner...

SiriR sa...

Åh, så masse fint du har laget:)

Kristine sa...

Du syr så utrolig mye fint. Følger bloggen din daglig. Masse inspirasjon. Tusen takk!

Anonym sa...

Så mye flott du lager!!! Likte veldig godt den kontrasten det ble når du sydde med coversømmen!! Lurer imidlertid på hvilke innstillinger du har på Coverpro maskinen når du syr disse fine coversømmene? Jeg får det ikke til å se like fint ut på baksiden.

Heilt spesiell sa...

Anonym: 4-4-3 og 1.25 på diff tror jeg det er..