Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 10. februar 2011

Body og bukse til minstemann:)

Da var det tomt for denne fargekombinasjonen av Jofotex sine herlige togstoffer.. har brun/orange og gul/grønn igjen enda da. Omslagsbody og smal bukse til.Settet er str 80 og litt stort enda man Anton vokser i reserfart og var hele 70 cm da han var 5 måneder så det er nok ikke lenge før settet passer.Interlock er fra Sydilla og Hilco, velouren tror jeg er fra Cetho..

4 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Åh vilken fin body!/Åsa

"Nora" sa...

Så flink du er! Skulle ønske jeg hadde sånne skills!

Kristine sa...

Det er gøy å følge med på bloggen din. Jeg er innom hver dag, selv om jeg ikke alltid er så flink til å legge igjen spor etter meg. Lite bobyen din kjempegodt!! Jeg har enda ikke turt å prøve meg på å sy body.

Olaug sa...

ÅÅ! Jeg hadde en nattkjole i akkurat samme stoff da jeg var lita, for snart 30 år sida! :) Har den fortsatt, tenker vesla skal få arve den. Hadde vært kult om gutten min (2,5 år) også hadde en longs og jumper i slikt stoff...
Forresten utrolig fine produkter du lager!