Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


fredag 18. februar 2011

En "dustebody" + en bra...

Noen ganger går ALT på tverke... grrrrr den første bodyen her er ett godt eksempel på det..mye knoting og når den var halvsydd og jeg hadde spretta opp både her og der finner jeg en feil i stoffet attpåtil...møkk altså.Så da jeg skulle kante nederst på bodyen og sømmen ble skeiv så gav jeg beng rett å slett..hehe. Stoffer er fra Cetho og det var siste rest av stjernestoffet.Kjøpte kun en meter men syns det var utrolig flott i grått og svart.Nå har jeg kun 2 siklesmekker igjen å sy av stoffet. Str på bodyen er 80.Om noen er intr så kan dere kjøpe bodyen som 2.sortering-160 kroner+porto.SOLGT Her ser dere feilen i stoffet: Neste body gikk knirkefritt! Denne er også str 80 men en litt annen modell med knapper i ene siden på halsen.Deilig Monstertruckstoff fra Sydilla.no.Skikkelig fint med lys turkis til.Denne er gitt i gave.

4 kommentarer:

Solveig sa...

Så flotte stoffer! Du er flink til å sy!

Hegeslilleboble sa...

Flotte bodyer! Kanskje jeg skal ta den der med feil i? Ja, tror jeg gjør det:). Hvis den ikke er solgt ennå da:).

Janet sa...

Wow. Så mye du har sydd i det siste. Veldig mye fint og mange kule stoffer!

Miiaoo sa...

Å så fina! Båda två!

Nu blev jag sugen på att försöka sy lite kantband igen..