Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


lørdag 19. februar 2011

Deilig ull fra Myllymuksut.

Myllymuksut Oy har masse flotte stoffer og nå i uka fikk jeg litt ull fra Finland.Den er fantastisk nydelig i kvaliteten-myk og stretchy merinoull. Desverre er stoffene ganske dyre og man får toll dersom man bestiller over 200 kroner noe som er fort gjort..men men to bodyer har jeg sydd og litt mer stoff har jeg igjen enda. Str 80 og eget mønster.Knapper i raglandskjæringen på ene siden-syns det blir en fin effekt og er veldig praktisk. Tror nok en av disse må bli til Anton,den andre kan jo få seg ett annet godt hjem;) (pris 350+porto)

6 kommentarer:

Bidle i sømrommet sa...

Kjempesøte bodyer. Ull er gull ;)

Hanne sa...

Så fin de ble:)
Herlig å kunne sy noe i ull:)

Syserine sa...

Så fine! Jeg er helt frelst på den ullen! Har sydd en kjole til meg selv i fjor, ble et telt desverre, men planlegger flere i et bedre mönster. Veldig söte pinnsvin, jeg var sugen på röde og da var de utsolgt.. Akkurat fått hjem en stor haug med olivengrön, plomme og lilla. Den lilla er nesten så mörk som mörk blå. Plomme og olivengrön er veldig fine sammen. Du har kantet med interlocken? Jeg har brukt ribben. Blir en veldig fin effekt på plagget, men mye spretting i coverproen, den er tynn og veeeldig elastisk så den fök hit og dit og sömmen likedan.

MinaMirakel sa...

jättefina bodysar!/Åsa

Thea sa...

Vilka härliga! Måste vara mjukt å gott med merinoll till bodyn. Jag har en brun merinointerlock däreifrån som jag använt en del. Superhärlig.

Janomine sa...

Så fine! Likte veldig godt halskneppingen :)