Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


onsdag 9. februar 2011

Heldress/pysj i ulljersey

Denne er sydd for ei nettvennine som venter en liten i vår.Str 74 så jeg vil tro den blir flott til høsten. Ulljersey fra Skaar tekstil.Dette stoffet er stødig og godt men jeg savner ulljersey som det er mer stretch i+ tøffe mønster.Ull og silkeblanding hadde vært en drøm.. Stoffene hos Skaar tekstil er også litt i overkant på pris syns jeg.

8 kommentarer:

MinaMirakel sa...

Den ser verkligen gosig ut!/Åsa

baboo sa...

Kjempefin ulldress! Den lille krabaten er jammen heldig! Jeg leter også etter mer stretchy ulljersey. Den hos sydilla.no er litt tynnere, men finnes ikke i så mange farger. Jeg fikk nylig tips om Myllymuksut sin, som visstnok skal være myk og god, så nå har jeg bestilt interlock og ribb i ren merinoull derfra. Blir spennende! :)

Ha en fin dag!

Anemone.made sa...

Den så veldig flott ut! Knall!

Frihet-Natalie sa...

Så deilig den dressen var!!!

Jeg skal bestille litt ull og teste ut ;)

Syserine sa...

Kan anbefale myllymuksut! Nå har de fått nye farger også, de har både interlock og ribb.

Syserine sa...

Kan anbefale myllymuksut! Nå har de fått nye farger også, de har både interlock og ribb.

od Andulky sa...

Underbar!!

HobbyMegHer sa...

Den så kjempedeilig ut!
Flott ble den! :)