Heilt spesiell


Hei og velkommen, så kjekt at nettopp du har funnet veien til min blogg.

Mitt navn er Kristin og sammen med mannen min har vi to flotte barn på 5 og 9 år. Akkurat nå jobber jeg 50% som frisør og ellers syr jeg litt og koser meg med mine to trollunger.

Våren 2008 startet jeg å sy litt barneklær. Jeg kjøper kun stoffer av god kvalitet og syr helst ikke mer enn ett eksemplar av hvert plagg. Det er viktig for meg å bevare hobbydelen av syingen derfor vil jeg gjerne få lov å være kreativ når jeg får bestillinger.

I september 2013 ga jeg ut boken "Heilt spesiell og Jubel- Sy glade klær til glade barn" sammen med forfatter Ane Sund og Gyldendal Norsk Forlag. Boken kan kjøpes i bokhandlere og på nett.

Min neste bok kommer på lager 15.oktober 2015.

Håper du liker siden min og legg gjerne igjen en liten kommentar når du har vært innom.


torsdag 6. januar 2011

"Heilt spesiell" hos En rød knapp!

Ja nå har det havnet en liten haug med Heilt spesielle klær hos En rød knapp på Tau. Veldig kjekt.De fleste av plaggene er kun i ett eksemplar.Fargerike klær til glade barn!Det er luer,knytebukse,gensere,t-skjorter,kjoler,siklesmekke m.m. En rød knapp finner du i tidligere bakeri Smak sine lokaler.En herlig butikk du gjerne kan valse rundt i lenge!Her er klær til liten og stor,mye kjekt interiørstæsj,såper,puter,termoser,bokser,servietter,kort...det meste egentlig-virkelig en butikk med sjel. Har du ikke vært innom før og er i området er det absolutt verdt ett besøk.

8 kommentarer:

Løvebrøl og Apestrker sa...

Gratulerer med "butikk debutt"! Utrolig mye flott du lager, og som fersk syer har jeg funnet mye inspirasjon i bloggen din!

MARIAHS sa...

Nei så gøy at du har klær der. Det er virkelig en flott butikk.. Må nok innom og se litt nå ja:) Blitt veldig inspirert av deg ,for ei som syr litt..

Hegeslilleboble sa...

Så kjekt da!!! Passer ypperlig inn der!

Anonym sa...

Så kjekt med Heilt spesielle klær i butikk! Gratulerer :)

Janet sa...

Så bra. Nå er snart hele foreningen der. Men dere taurajenter leder stort. Det er ikke verst! Gratulerer!

Heidi sa...

Hei! Har fulgt med bloggen din en stund nå, du lager så mye fint og er en stor inspirasjon for meg! Har hørt mye fint om den butikken! Lykke til!

A Norwegian in Wales sa...

Vil bare si lykke til med salg av klaer i butikk! Du pleide aa klippe haaret mitt da jeg bodde paa Jorpeland (veldig flink til det og)og du inspirerte meg til endelig faa fingen ut og kjope symaskin! Koser meg masse med det og prover aa finne tid til aa ove meg og laere mer! Kjempegoy!
Lykke til!!

rockefår sa...

Så gøy!

Lykke til!